Szilágyi Gerda

Ahogyan arról beszámoltunk Szilágyi Liliána testvére Gerda - vagy legalábbis valaki az ő nevében - létrehozott egy blogot Hagyják békén a családomat címmel. Most az ügyben megszólalt Szilágyi Zoltán Gerda és Liliána édesapja.


Keptalalat A Kovetkezore Tokaji Szolo Grapes Famous Drinks Flavonoids

2 days agoHosszú Katinka.

. Szilágyi Zoltán mellett maradt Gerda bár a bíróság az anyának ítélte a lányt Fotó. Egy bejegyzésben azt állítja hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup Szilágyi Liliána miatt vált el. Szilágyi Zoltán a portálnak elmondta.

December 29-én fizikai lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg az apját. 2 days agoAhogyan arról beszámoltunk Szilágyi Liliána testvére Gerda - vagy legalábbis valaki az ő nevében - létrehozott egy blogot Hagyják békén a családomat címmelEgy bejegyzésben azt állítja hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup Szilágyi Liliána miatt vált el. 1 day agoSzilágyi Gerda édesapja a Szilágyi Liliána által nemrég különféle abúzusokkal vádolt Szilágyi Zoltán a Telexszel közölte feljelentést tett a rendőrségen személyiségi jogokkal történő visszaélés miatt.

Hiszen jogot végzett emberként a férfi nyilvánvalóan tisztában van a törvényi előírásokkal. Most az ügyben megszólalt Szilágyi Zoltán Gerda és Liliána édesapja. Lányai Szilágyi Liliána 1996 ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó valamint Szilágyi Gerda 2003 úszó.

A botrányos üggyel kapcsolatban most kiderült hogy eljelentést tett a rendőrségen Szilágyi Gerda miután visszaéltek a nevével írja a Telex. Szilágyi Zoltán másnap a sajtóhoz eljuttatott válaszában tagadta a vádakat és büntetőeljárást kezdeményezett. Ha már Szilágyi Zoltán szóba került érdemes felidézni hogy Szilágyi Gerda valóban írt tavaly év végén.

1 day agoVisszaéltek Szilágyi Gerda nevével Nem ő akarta lejáratni Liliánát. 2 days agoA zavaros sorokban Szilágyi Liliána Cseh László és Hosszú Katinka is döbbenetes témákban került említésre. Száműzhetik az uszodákból Szilágyi apját Mindennek súlyos következményei is lehetnek.


Miss World Hungary 2016 Swimsuit Photoshoot Angelopedia Swimsuits Photoshoot Miss World Photoshoot


Sea Creatures Coloring Pages Coloring Pages Astonishinga Animals Coloring Image Ideas Pages Albanysinsanity Com Ocean Coloring Pages Animal Coloring Pages Coloring Pages


Miss World Hungary Information Angelopedia Miss World Miss World 2014 Miss


Pin On Miss World Hungary


Miss World Hungary 2017 Winners Special Awards Miss World Beauty Pageant Miss


Magyarorszag Szepe 2014 Kulcsar Edina Udvarholgyei Katona Gitta Es Van Den Bosch Sydney Heart Of Europe Photography Hungary


Kids Rule Adults Drool Art Photo Prints Rainbow Wallpaper Rainbow Background


Beautiful Rainbow Digital Art Rainbow Wallpaper Rainbow Pictures Beautiful Wallpapers


Virag Koroknyai Crowned As Miss World Hungary 2017 Miss World Miss Beauty Pageant

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel